Kraťase CORNUS LE
search
  • Kraťase CORNUS LE
  • Kraťase CORNUS LE
  • Kraťase CORNUS LE
  • Kraťase CORNUS LE
  • Kraťase CORNUS LE

Kraťase CORNUS LE

1 999 Kč
S DPH
Velikost: 34/32
Počet

CORNUS šortky v řadě REGULAR FIT. „CITY“ styl šortek s 6 kapsami: 2 komfortní přední v jeans stylu, 1 menší-coin, 2 zadní nakládané s horizontálním členěním, 1 velká boční na zapínání. Hlavní kapsy jsou zpevněny kovovými nýty proti vytržení. V rozkroku je vsazený klín pro maximální svobodu pohybu a pro fanoušky grafiky, jsme potiskly vnitřní kapesní váček jedním z našich nejoblíbenějších tisků.

Protože tyhle šortky musí něco vydržet, použili jsme nejkvalitnější kovový zip YKK, kovové jeans knoflíky a kožené etikety. Šortky jsou finálně ošetřeny enzymatickým opráním, díky kterému jsou měkké na omak, vysrážené a maximálně komfortní.

Šorky CORNUS jsou vyrobeny ze směsi kvalitní bavlny a elastanu 96 % bavlna, 4 % elastan. Materiál byl utkán ve Německu našim partnerem se 110 let trvající tradicí, který dbá na původ surovin i celý proces zpracování, tak aby byl maximálně šetrný k životnímu prostředí a splňoval podmínky certifikátu STeP by OEKO-TEX®.

Šortky jsme vyvinuli a vypracovali s maximální péčí.

Od tvorby střihu, šití i balení tady u nás v Česku.

Praní v pračce při max. Teplotě 30°C.Nesmí se bělit chlorem.Nesmí se sušit v bubnové sušičce.Žehlení při max. Teplotě 110°C.Nesmí se chemicky čistit.

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.