Kalhoty  SIDERITIS U022
search
  • Kalhoty  SIDERITIS U022
  • Kalhoty  SIDERITIS U022

Kalhoty SIDERITIS U022

1 699 Kč
S DPH
Velikost: M
Počet

Ušito na Vysočině.
Abyste si aktivity v přírodě mohli užít naplno, ušili jsme pohodlné a univerzální outdoor kalhoty s gumou v pase i poklopcem na kvalitní zip.
Kalhoty jsou z velmi lehkého a z vysoce kvalitního, pružného a prodyšného materiálu. Svými parametry dosahuje vysokého komfortu jak při použití ve sportu, tak i při volnočasových aktivitách.
Vlákna spandexu vynikají svou výjimečnou elasticitou a odolností proti oděru. Díky vybrané kombinaci nylonu a spandexu je materiál velmi jemný, lehký a na dotek příjemně hladký.
Při fyzické aktivitě odvádí pot od těla na povrch materiálu, kde se pak rychleji odpařuje, materiál rychle schne a udržuje příjemný chladivý pocit.
Doplnili jsme je transferovým tiskem.
Kalhoty jsou zabalené v praktickém transportním váčku na zip.
Údržba: Doporučujeme prát z rubu v tekutých pracích prostředcích, teplota praní 30°C.  Nebělit, nesušit v bubnové sušičce, nepoužívat aviváž ani jiná změkčovadla, žehlit zrubu. Čím lépe se budete o své oblečení starat, tím déle vám vydrží.

Praní v pračce při max. Teplotě 30°C.Nesmí se bělit chlorem.Nesmí se sušit v bubnové sušičce.Nesmí se žehlit.Nesmí se chemicky čistit.
Materiál: 84% Nylon, 16% SPANDEX
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.