Kalhoty TRAGANUM U350
search
  • Kalhoty TRAGANUM U350
  • Kalhoty TRAGANUM U350

Kalhoty TRAGANUM U350

2 299 Kč
S DPH
Velikost: M
Počet

Lezecké kalhoty jsou zhotoveny z kvalitního bavlněného materiálu obohaceného o elastan.

Pro tyto kalhoty jsme vyvinuli nový střih z řady COMFORT FIT. Kalhoty jsou tvarovány v kolenou pomocí záševků a členění. V rozkroku je vsazen klín pro maximální svobodu pohybu. Tvarovaná pasová část pro perfektní fit.

4 kapsa: 2 komfortní přední v jeans stylu, 2 zadní nakládané a prostorné všité v horizontálním členěním zadního sedla. Pro tyto kalhoty jsme zvolili velmi kvalitní kovový zip YKK, kovový narážecí knoflík a hypalonovou etiketu s logem rejoice. Kalhoty jsou finálně ošetřeny jemným enzymatickým opráním, díky kterému jsou vysrážené a maximálně komfortní. Využijete je nejen pro lezení, pobyt v přírodě, ale díky minimalistickému a nadčasovému designu i pro běžné každodenní nošení.

Doporučujeme prát v pračce na běžný program na bavlnu a teplotu max. 30 °C. Doporučujeme nepoužívat sušičku. Žehlete na stupeň bavlna ideálně po rubové straně.

Materiál: 96% Bavlna, 4% SPANDEX

Praní v pračce při max. Teplotě 40°C.Nesmí se bělit chlorem.Nesmí se sušit v bubnové sušičce.Žehlení při max. Teplotě 110°C.Nesmí se chemicky čistit.

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.