Kalhoty LYCHNIS U290
search
  • Kalhoty LYCHNIS U290
  • Kalhoty LYCHNIS U290

Kalhoty LYCHNIS U290

2 399 Kč
S DPH
Velikost: 32/34
Počet

Rejoice kalhoty LYCHNIS jsou zhotoveny z kvalitního materiálu od českého výrobce tkanin. 98% bavlněný materiál je obohacen o 2% spandex pro optimální mobilitu.
Pro tyto kalhoty jsme vyvinuli nový střih z řady COMFORT FIT. Stehenní i kolenní část je zesílena pro extra odolnost. Tvarovaní v kolenou a rozkrok se vsazeným klínem pro maximální svobodu pohybu. Tvarovaná pasová část pro perfektní fit.

 6 kapes: 2 komfortní přední v jeans stylu, 1 menší-coin, 2 zadní nakládané s horizontálním členěním a 1 stehenní na pravé straně vhodná třeba pro mobilní telefon. Hlavní kapsy jsou zpevněny kovovými nýty proti vytržení. Pro tyto kalhoty jsme vybrali kvalitní kovový zip YKK, kovový jeans knoflík a koženou etiketku s novým logem Rejoice.

Nově jsme velikostní řadu označili v palcích a vypracovali ve dvou délkách nohavic (32 - klasická, 34- prodloužená), tak abychom pro vás zajistili co nejširší možný výběr.
Lychnis jsme vyvinuli a vypracovali s maximální péčí od materiálu, střihu, šití i balení, vše realizováno v ČR.
Kalhoty jsou finálně ošetřeny silným enzymatickým opráním, díky kterému jsou měkké na omak, vysrážené a maximálně komfortní. Využijete je nejen pro pobyt v přírodě, ale i pro běžné každodenní nošení.   

MATERIÁL: 98% Bavlna, 2% Spandex
 

setrne-rucni-prani-40.pngnesmi-se-belit-chlorem.pngnesmi-se-susit-susicka.pngzehleni-110.pngmuze-se-cistit-perchlorid.png




 

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.