Šaty AGAPANTHUS ME60
search
  • Šaty AGAPANTHUS ME60
  • Šaty AGAPANTHUS ME60

Šaty AGAPANTHUS ME60

1 999 Kč
S DPH
Velikost: S
Počet

Košilové šaty AGAPANTHUS

Vývoj těchto košilových šatů nám zabral přes jeden celý rok, než jsme byli úplně spokojeni. Spousta práce mnoha lidí. Výsledkem je velmi pohodlný, propracovaný střih s krátkým kimonovým rukávem zakončeným manžetou, výstřih s límečkem a légou zapínanou na 5 kokosových knoflíčků. Samozřejmě nechybí ani kapsy a rozparky v bočním švu. Košilové šaty jdou nosit volné i stažené v pase vazačkou. Vzhled šatů je vytvořený v duchu minimalismu, naprosto nadčasový a díky proti-záhybu na zadním dílu je vhodný na jakýkoliv typ postavy.

I ten nejlepší střih a precizní řemeslná práce by bez kvalitních materiálů nebyly co platné. Sami rádi trávíme maximum času v přírodě, takže nám samozřejmě záleží na tom, aby materiály, které používáme měli jasný původ a celkový proces zpracování byl co nejšetrnější k okolí. Krásný modrobílý proužek a světle modrý materiál s drobným melírem jsme tentokrát našli u portugalského výrobce. Snad vám tyto dva materiály učarují, stejně jako nám. Díky přírodnímu materiálu -100% bavlna vám v šatech bude příjemně po celý den.

AGAPANTHUS jsou naše úplná novinka, takže šaty v těchto materiálech jsou našity jen v omezeném testovacím množství jako „limitovka“.

Složení materiálu 100% bavlna s certifikací OECO-TEX.

Materiál: 100% Bavlna

Praní v pračce při max. Teplotě 30°C.Nesmí se bělit chlorem.Nesmí se sušit v bubnové sušičce.Žehlení při max. Teplotě 150°C.Může se čistit perchlo-ridem, technickým benzínem, čistým lihem, R111 a R113.

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.